Услуги

Машинска обработка на делови по нарачка

Фирмата Интерпласт располага со машини за машинска обработка на метални делови (стругови,глодалки,борверг,штос машина) со кои може да се преработуваат различни метални делови за да се задоволат потребите на нашите купувачи

masinka
Secenje

Сечење до Ø 400mm

Располагаме со неколку прецизни машински пили кои се во можност да исечат материјал до ф 400

CNC гасно сечење на плочи до 120 mm (по цртеж)

Сечење со гасен режач на плочи до 120мм по зададен цртеж од страна на клиентот

1