Конструктивни челици
Легирани челици
Алатни челици
Previous
Next

Наши производи


Материјали за порачка

Материјали за порачка

Некој краток описен текст во 2-3 реда , Некој краток описен текст во 2-3 реда, Некој краток описен текст во 2-3 реда
Детали

Лагер Листа Скопје

Лагер Листа Скопје

Некој краток описен текст во 2-3 реда , Некој краток описен текст во 2-3 реда, Некој краток описен текст во 2-3 реда
Детали

Компаративна табела

Компаративна табела

Некој краток описен текст во 2-3 реда , Некој краток описен текст во 2-3 реда, Некој краток описен текст во 2-3 реда
Детали

Во 1998 година Интерпласт е регистрирана како фирма за опрема и резервни делови со седиште во Скопје.Во 2006 година својата дејност ја прошири со трговија на челици и обоени метали за машинска обработка.Низ годините фирмата Интерпласт го зголеми својот асортима на материјали со цел да им овозможи на своите купувачи што поголем избор .

На своите клиенти им овозможува набавка на повеќе од 8000 артикли со што станува лидер на пазарот.Располагаме со високо квалификуван персонал кој нуди експресни решенија и професионално опслужување на клиентите.

Најново проширување на продажната програма со индустриски пластики инженерски и технички пластики,полиамид и тефлон